
.webp)
High Brow Dual Ended Highlighting Eyebrow Pencil benefit


درباره برند بنفیت
BENEFIT
benefit یکی از بزرگترین ارائه دهنده های کالاهای لوکس تو دنیاست که دفتر مرکزی اون تو فرانسیسکو هست و محصولاتش تو 30 کشور به فروش میرسه.
benefit یکی از زیر مجموعه های لوئیس ویتون هستش که بیشتر از 75 برند لوکس داره.
تاسیس کننده های شرکت بنفیت دو خواهر دو قلوی فورد هستن که تو ایندیانا بزرگ شدن. این دو نفر بعد از دانشگاه مشغول به کار تبلیغات و مدلینگ و آرایشگری شدن. بعد از مدتی به سان فرانسیسکو رفتن و تو سال 1976 کسب و کار خودشون رو راه اندازی کردن. تو همون سال یه بوتیک به اسم the face place تاسیس کردن. اولین محصول اونها یک رژگونه و تینت لب به اسم rose tint بود که امروز به اسم benefit تغییر کرد. درواقع این دوتا خواهر این رنگ گل رز رو برای یک رقصنده باله که یک رنگی برای بدنش نیاز داشت ساخته بودند و این برند هم بیشتر با این داستان شناخته شد و این تینت یکی از پرفروش ترین محصولات اونها تا امروز هست .
توی سال 1980، The Face Place به خیابان Kearny نقل مکان کرد و اولین محصول خواهران فورد وارد بازار شد. این محصول یه حجم دهنده لب بود. بلافاصله تو سال 1990، The Face Place به Benefit Cosmetics تغییر اسم داد. تو سال 1991 benefit اولین شعبه خودش رو تو هنری بندل که یکی از مشهورترین و بزرگترین فروشگاههای نیویورک هست، افتتاح کرد.
با موفقیت قابل توجهی تو ایالات متحده، بنفیت تو سال 1997 با گسترش خود به هارودز (Harrods) تو لندن، بین المللی شد. بلافاصله بعد از اون، وب سایت محصولات آرایشی و بهداشتی Benefit راه اندازی شد. و در 14 سپتامبر 1999 لوئیس ویتون بنفیت رو خرید.
benefit تو سال 2001 اولین خط تولید محصولات حمام خودش رو با اسم Bathina راه اندازی کرد.
امتیاز ها





کامنت ها:
مینا .ب:
من از این مداد بنفیت استفاده می کنم و زیر ابروهام که میکشم باعث میشه ابروهام بهتر خودشو نشون بده و به نظرم میشه ازش برای گوشه های چشم هم استفاده کرد و خیلی باحالههههه چون من ازش به عنوان اصلاح کننده رنگ هم استفاده کردم و زیر کانسیلرم میزنمش و به کمرنگ شدن تیرگی های زیر چشمم کمک می کنه .
آتنا .ش:
محصول خوبیه و من ازش استفاده می کنم و می تونم بگم موندگاریش خوبه و برای هایلایت شدن گوشه ی چشم خیلی چیز جذاب و خفنیه .من بعضی وقت ها وسط پلک بالاییم هم ازش می کشم و تقریبا هر روز این مداد جز روتین میکاپمه مخصوصا برای زیر ابروهام خیلی کاربرد داره .من امتیاز کامل میدم به این محصول
عسل .ق:
این مداد بنفیت به نظرم جز محصولات کاربردیه بنفیته چون دو تا سر داره که یکیش ماته و یکیش هم شاینیه.من از طرف ماتش برای اطراف ابروهام استفاده می کنم و از طرف شاینی برای گوشه های چشمم و با اینکه من میکاپ های سنگین انجام نمیدم ولی برای میکاپ هر روزم این مداد رو استفاده می کنم و خیلی دوستش دارم چون به چشمم جلوه ی خوبی میده
پرنیا .ص:
من به نظرم مداد رنگ روشن کاربردش کمتر از مداد های رنگ تیره است .من خودم برای اطراف ابروم از سایه روشن استفاده می کنم
جواب متخصصین مای سفورا
سلام دوست عزیز.برای مشاهده مداد های رنگ تیره می توانید در بخش دسته بندی محصولات موجودی های مدادهای ابرو رنگ تیره را مشاهده بفرمائید.