کاربرد انواع براش آرایشی
امروزه توی هر خونه ای براش آریشی پیدا میشه، نه یکی بلکه چندین تا. حالا چه خانوم باشین چه میکاپ آرتیست چه دختر جوون داشته باشین. اما آیا همه کاربرد انواع براش آرایشی رو میدونن؟! قدیما لوازم آرایشی رو با دست روی صورت میمالیدن اما با پیشرفت علم و متدهای آرایشی مشخص شد که این حرکت درست نیست و بهداشتی هم نیست و حتی در بعضی از موارد باعث ایجاد بیماری پوستی میشه و میکروب ها و باکتری ها از دست کثیف میتونن به پوست صورت که ناحیه حساسی هست منتقل بشن. در همین راستا براش های آرایشی مختلفی راهی بازار شد. براش های فانتزی ، اوریجینال، فیک ، براش مویی ، براش پلاستیکی و ...!
نکته حایز اهمیت اینه که هرکدوم ازین براش ها یک کار خاصی انجام میدن و باهم فرق میکنن و کاربرد انواع براش آرایشی متفاوته. براش ها ابزار اصلی میکاپ کردن هستن و بدون استفاده از اون ها شما یک میکاپ کثیف و نامرتب خواهید داشت در حالی که وقتی از ابزار مناسب استفاده کنین و دقیقا کاربرد انواع براش آرایشی روبدونین نتیجه ای که بعد از تموم شدن میکاپ تون تحویل میگیرن بسیار زیباتر و ترتمیز تره. این براشها از نظر تراکم، جنس تار مو، اندازه، شکل و کاربری در انواع مختلفی تولید میشوند که در ادامه به توضحشون میپردازیم.
جنس دسته
جنس دسته انواع براش های آرایشی قبلا از چوب یا استخوان بوده و بعد از شکار حیوانات، استخوان های بلندشونو میتراشیدن و صیقل میدادن و به عنوان دسته براش ازش استفاده میکردن. این کار معایب زیادی داشت مثل آسیب به طبیعت و تولید تعداد محدودی براش و دسترسی سخت. امروزه دسته اکثر براش ها از جنس سیلیکون یا مواد پلاستیکی هستن که دیگه معایب قبل رو ندارن. به علاوه با اضافه شدن آیتم های جدیدی به سبد آرایشی خانوم ها مثل برنزر و هایلایتر و پودر فیکس ما نیاز به تعداد بیشتری براش داریم که خوشبختانه در دسترسمون قرار گرفته.
جنس تارهای مو
باز هم در نمونه های قدیمی براش ها از مووی طبیعی حیوانات استفاده میشد. پشم حیواناتی مثل سنجاب و خرگوش و سمور و حتی بز رو میچیدن و باهاش براش درست میکردن. فکر کردن بهش یکم چندشه. البته که هنوزم براش های موی طبیعی وجود دارن اما زیاد پیشنهاد نمیشن چون باعث اذیت و آزار حیوانات میشه. در واقع اکثریت موجودی بازار از براش هایی با سری موی الیاف فیبری یا الیاف مصنوعی هستن. در مقایسه بین این دو الیاف فیبری بهتر از الیاف مصنوعی هستن. و در زمان خرید براش فیبری به این نکته توجه داشته باشین که هرچی لطافت موهای براش بیشتر باشه از کیفیت بالاتری برخورداره.
تراکم براش ها
تراکم براش ، مهم ترین اصل هنگام خرید براشه که با توجه به کاربرد انواع براش آرایشی باید تراکم شون متفاوت باشه چون هر تراکمی به یه دردی میخوره و مهمه که بدونین از براش های پرتراکم یا کم تراکم در کجا و چطور استفاده کنین و این دقیقا چیزیه که من قراره راجع بهش باهاتون صحبت کنم.
تعریف تراکم : تراکم به به تعداد موهای به کار رفته در یک براش گفته میشه. براش پرتراکم ( با تراکم بالا) : به براش هایی گفته میشه که تعداد بسیار زیاد از تارهای مو درش به کار رفته باشه. معمولا کاربرد انواع براش های آرایشی پرتراکم در صاف کردن سطح پوست هست. براش کم تراکم ( با تراکم کم ) : به براش هایی گفته میشه که تعداد تار موی کمتری درش به کار رفته و کاربرد انواع براش های آرایشی با تراکم کم در زمینه ی برجسته کرئن نقاط قوت صورت یا داخل بردن فرورفتگی های صورت و به نوعی زاویه سازی صورت هستش.
اینم بگم که شما تقریبا برای آرایش هر بخش از صورت تون نیاز به براش مخصوص خودش دارین اما اگر استفاده از تعداد زیادی براش گیج تون میکنه یا دوس ندارین اون تعداد رو با خودتون همه جا حمل کنین ، میتونین به مقاله براش های ضروری برای آرایش مراجعه کنین.
کاربرد انواع براش آرایشی
تعداد براش های مختلف که خیلی زیاده ولی اصلی ترین و اساسی ترین براش ها با کاربرد شون و نحوه استفاده اشونو باهم ببنیم:
- براش بیس : این براشی هست که برای فونداسیون ( بیس) آرایشتون به کار میره. یعنی زمانی که پایه ریزی میکاپتونو میکنین از این نوع براش استفاده خواهید کرد. این براش ها باید با تراکم نسبتا بالا باشن اما تمامی تارهاش باید در یک سطح و اندازه باشن و اصطلاحا براش بالا پایین نداشته باشه که بتونه مواد رو خوب و یکدست روی صورت پخش کنه و نواقص رو بپوشونه.
- براش رژگونه : براش رژگونه حتما باید با تراکم بالا باشه اما سطحش صاف نباشه بلکه در وسط کمی برجسته تر باشه. به این صورت پودر رژگونه در مرکز جمع میشه و سپس با حرکت براش فقط در منطقه مورد نظر پخش میشن.
- براش هایلایتر / برنزر : این براش ها چون برای برجسته کردن نقاط قوت صورت به کار میرن باید کم تراکم باشن. براش هایلایتر باید به صورت باریک و نازک و مثل یک خط در یک امتداد باشه. استثنائا این یه مورد رو بعضا میتونین با دست اپلای کنین.
- براش چشم : حقیقتا کاربرد انواع براش آرایشی برای چشم خیلی زیاده و شاید بیشترین تعداد براش ، برای چشم طراحی شده. براش خط چشم نوعی براش هست که باید بسیااار نازک و باریک باشه. باریک ترین براش های موجود ، برای خط چشم هستن.
- براش فید کردن خط چشم : براشی ست سرتخت و سر کج. که کارش اینه زمانی که نمیخواین یه خط چشم تیز و واضح داشته باشین ازین براش برای فید کردنش استفاده میکنین.
- براش سایه : این براش باید سر تخت باشه که بتونه به خوبی پودر سایه رو پشت پلک بخوابونه. این نوع براش باید کم تراکم باشه.
- براش مخلوط کردن سایه : کاربرد انواع براش آرایشی در اینجا هم مشخص میشه. نوعی از مدل میکاپ کردن هست که خط ها در هم آمیخته شدن و خط هاشون از هم قابل تفکیک نیست. براش فید سایه یه براش توپولو پرتراکم هست که در این موارد به کار میره.
- براش کانسیلر : نوعی از براش هست که براش پخش کردن کانسیلر به کار میره و میتونه جایگزین پد یا بلندر کنسیلر باشه.
- براش کانتور : دقیقا مثل براش کانسیلر عمل میکنه و اونم میتونه جایگزین بلندر مخصوص کانتور باشه. ولی تفاوتش اینه که باید پرتراکم و سرکج باشه.
- براش رژلب : این هم نوع دیگری از براش است که برای افرادی که علاقه به استفاده مستقیم از رژلب ندارن یا میخوان که رژشون مقداری محو تر باشه استفاده اش میکنن.
- براش ابرو : این نوع براش ها به شکل مخروطی شکل هستن و در واقع نوعی اپلیکاتور به حساب میان. از این نوع براش ها برای استفاده ژل ابرو یا صابون ابرو استفاده میشه.
- و در آخر براش پودر فیکس : این براش ها باید تراکم نسبتا خوبی داشته باشن اما مهمتر اینه که سایز شون کوچیک باشه که پودر فیکس رو با پودر بخش های دیگه صورت مخلوط نکنن. مثلا پودر فیکس نباید با برنزر مخلوط بشه چون براقی برنزر رو ازش میگیره.
برای دیدن براش های بیشتر به دسته بندی براش تکی و یا ست براش مراجعه کنین.